Potřebuji si vyřídit Objednat se na úřad Úřední deska Kontakty Úřední hodiny Informace dle 106/1999 Sb.

Město vyhlašuje anketu O nejúspěšnějšího sportovce roku 2017

ilustrační foto ilustrační foto

Nejlepší sportovce daného roku vyhlašuje město Děčín již řadu let. Slavnostnímu večeru věnovanému úspěšným sportovním reprezentantům a jejich trenérům předchází anketa.

Nyní je na samotných klubech, tělovýchovných jednotách nebo neziskových organizacích, aby nominovaly své svěřence, kteří v roce 2017 dosáhli výborných sportovních výsledků. „Vzhledem k tomu, že uzávěrka ankety je s koncem měsíce října, mohou být do ankety zahrnuti i ti, kteří své medaile vybojovali v listopadu nebo v prosinci 2016,“ doplnila Hana Cermonová, náměstkyně primátorky.

Své návrhy podávejte na tyto kategorie:
- sportovci do 18 let,
- sportovci nad 18 let,
- mládežnické kolektivy,
- trenér/cvičitel,
- osobnost sportu – za celoživotní činnost v oblasti sportu.

U kategorie sportovci do 18 let uveďte umístění 1. - 3.místo v rámci MČR, ME a MS, sportovci nad 18 let u MČR pouze 1. místa a 1. – 3. v rámci ME a MS.

Informace o výsledcích jednotlivců i sportovních kolektivů zašlete v termínu do 31. 10. 2017 na adresu:

Soňa Kapicová
odbor školství a kultury