Potřebuji si vyřídit Objednat se na úřad Úřední deska Kontakty Úřední hodiny Informace dle 106/1999 Sb.

V soutěži Informační centrum roku 2017 je Děčín třetí v kraji

Městské turistické informační centrum sídlící v knihovně se umístilo na třetím místě z 27 informačních center v kraji. Soutěž vyhlásila Asociace turistických center ve spolupráci s Vydavatelstvím Kam po Česku koncem června. Informační centrum v knihovně je od 1. července řízeno městem. V říjnu k němu přibude Turistické informační centrum na hlavním nádraží.

Turistické informační centrum se nachází v přízemí knihovny a je otevřeno každý den od 8 do 17 hodin. Zakoupit v něm můžete zajímavé regionální produkty, vstupenky na kulturní a společenské akce. Odborní pracovníci Vám pomohou naplánovat výlety nebo poradí nejlepší dopravní spojení do atraktivních míst v našem okolí. „Turistické informační centrum je vizitkou města. Často je to jedno z prvních míst, které návštěvníci města navštíví. Kvalita poskytovaných služeb je tedy velmi důležitá. Nabízené služby proto chceme dále rozšiřovat a vylepšovat,“ řekla Hana Cermonová, náměstkyně primátorky.

Přečtěno: 268 krát
Markéta Lakomá